Keresés
13O
Budapest
2017.10.17., kedd (Hedvig)
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Az MTV ad 4 percet Kanye Westnek az idei díjátadójukon, és azt csinál vele amit akar

Az MTV ad 4 percet Kanye Westnek az idei díjátadójukon, és azt csinál vele amit akar

Szaghmeiszter Máté- 2016.08.25. 19:25
637
Mit fog tenni Ye?
Kanye West és az MTV díjátadók olyanok együtt, mint az az állandó szakító majd ismét összejövő pár a társaságodban: állandóan veszekednek, az egyik folyamatosan kínos helyzetbe hozza a másikat, de nem bírnak meglenni egymás nélkül, mert különben nem lenne miről beszélni a sörözések alkalmával.

Most úgy tűnik ezt a különleges kapcsolatot az MTV is felismerte, hisz azután, hogy Kanye 2009-ben felrohant a színpadra és kikapta Taylor Swift kezéből a mikrofont, csak azért, hogy kiemelje, hogy Beyoncé klipje sokkal jobb volt, vagy mikor tavaly egy díjátvétel után jelentette be, hogy indul a 2020-as választásokon, szóval ezek után most az MTV inkább csak úgy felajánlott 4 percet a műsoridőből a rapper javára. Szabad felhasználásra.

A vasárnap megrendezésre kerülő Video Music Awardson tehát 4 percnyi Ye performansz lesz, de egyelőre senki se tudja mit fog tenni, még maguk a szervezők sem. Lehet rappelni fog, lehet a világ megváltására kitűzött céljait fogja kifejteni, de az is lehet, hogy most fog kiderülni, hogy igazából nem is ember és a saját űrlény nyelvén próbál majd velünk kommunikálni. Bármi megtörténhet.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom