Keresés
19O
Budapest
2017.09.26., kedd (Jusztina)

Azealia Banks nagyot harapott

Ráthgéber Réka- 2015.12.20. 11:00
127
Nem bírt magával az énekesnő.

Forrás: Getty / Europress

A sztároknak sem szabad a belépés minden egyes buliba, főleg Manhattanben. Talán a legnagyobb A-listás celebeket beengedik még olyan helyekre is, ahová nincs meghívójuk, de úgy tűnik, Azealia Banks nem tartozik közéjük.

Történt ugyanis, hogy az énekesnő szeretett volna az Up&Down nevű klubba bejutni, ám azon az estén éppen egy zártkörű partit tartott a szórakozóhely tulajdonosa, Ronnie Madra. Azealia már a bejáratnál balhézott, ordibált, és mindenképpen bulizni szeretett volna, de a biztonsági emberek nem engedték be. Ekkor szánta el magát a drasztikus lépésre, és az egyik női őrnek a mellébe harapott, majd az arcába köpött. A sztárt azonnal eltávolították a helyszínről, majd pár órával később elő is állították.

Az énekesnőt zaklatással, rendbontással, testi sértéssel és erőszakos viselkedéssel vádolják. Azealia Banks-nek nem ez volt az első balhés esete. Még szeptemberben egy légiutas-kísérőt küldött el melegebb éghajlatra, és megajándékozta egy hatalmas pofonnal is. Akkor minden következmény nélkül megúszta, most azonban számolnia kell tettével. Hátrább az agarakkal Azealia!

 

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom