Keresés
7O
Budapest
2017.10.20., péntek (Vendel)

Bajban van Mos Def

Ráthgéber Réka- 2016.01.17. 11:00
130
A DIY nem minden esetben alkalmazható.
Forrás: Getty / Europress

Mos Def-ről mostanában keveset hallani. Filmben utoljára 2013-ban szerepelt, lemezt pedig 2009-ben adott ki, csak egy pár szinkron feladatot vállalt az elmúlt években. Nem tudni igazából, mivel tölti az unalmas napjait, de annyi biztos, hogy hamisítani nem tud valami jól.

Amerikában, ha útlevelet szeretnél készíttetni, nem elég csak elmenni az okmányirodába, bemutatni a személyidet, a lakcím kártyádat, és pózolni egy képen, amit örökre megbánsz. Az államokban egy csomó papírt kell bevinned, képet készíttetni, és utána várni egy hónapot, mire talán kiküldik. Nálunk lehet kérni, hogy gyorsabban elkészítsék, Amerikában nem. Nos, Mos Def sem tudott várni, és egy kicsit meghamisította a saját, korábbi útlevelét, és ez lett a veszte.

Éppen Fokvárosba tartott, amikor az ottani személyzetnek feltűnt, hogy valami nem stimmel az útlevelével. Le is tartóztatták, és bíróság elé is állították szinte napokon belül. Kapott 14 napot arra, hogy elhagyja az országot. Mentségére szóljon, hogy megigényelte már az útlevelét, csak hát nem nagyon tudott rá várni. A Do it Yourself ebben az esetben nem választható megoldás!

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom