Keresés
9O
Budapest
2017.10.24., kedd (Salamon)

Beat feltámasztaná a Fekete Vonatot

Erdélyi József Attila- 2016.01.04. 11:00
698
Beat, az egykori Fekete Vonat tag újra összeakarja hozni a bandát.

Meglepő felhívást intézett Beat, az egykori Fekete Vonat tag volt társaihoz! A rapper, a közösségi oldalán posztolt egy képet, amin Fatimával és L.L. Juniorral közösen látható. A kép önmagában még nem jelent semmit, de a hozzá fűzött szöveg annál inkább.

Miután a Fekete Vonat szétszakadt, a tagok külön utakon folytatták a karrierjüket. L.L. Junior az, aki azóta folyamatosan hallatott magáról, de az utóbbi pár évben már Fatima is állandó szereplője a médiának. Beat karrierje, talán nem ennyire erős, habár Ritmuskrisztus néven Ő is produkált egy albumot, ami érthetően csak a rap kedvelők körében terjedt el.



Fehér Tibor, azaz Beat őszintén ír arról, hogy milyen mélyen érintette az, hogy volt társai nélküle álltak össze és hirdették ki újra a Fekete Vonatot (Ha csak egy szám erejéig is). Habár a rappert bántja a dolog, hogy a kollaborációból kihagyták, most felhívást intézett Juniornak és Fatinak. Ha célba ér a törekvése, minden bizonnyal egy ütős produkcióval fognak ismét előállni. Reméljük így lesz!

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom