Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Carterék kibérelték a Louvre-ot, és dobtak egy meglepi-lemezt, hiszen bármit megtehetnek

Carterék kibérelték a Louvre-ot, és dobtak egy meglepi-lemezt, hiszen bármit megtehetnek

Kersner Máté- 2018.06.17. 13:08
Közös albummal és klippel jelentkezett Beyoncé és JAY-Z.
Forrás: Variety
"
Bébi, nincs kedved kibérelni a Louvre-ot? De, drágám, lehet róla szó." - zajlott egyszer a beszélgetés a zeneipar egyik, ha nem legluxibb házaspárja között. Majd tegnap kikerült a netre az "APESHIT" videóklipje, amiben Bey és Hov táncosokkal körülvéve fenséges istenségekként trappelik szét az európai fehér kultúra egyetemes jelképeit. A produceri munkát Pharrell végezte, Quavo pedig a refrénbe segített be.

APES**T - THE CARTERS

Uploaded by Beyoncé on 2018-06-16.

Itt aztán nem álltak meg, és stílszerűen The Carters néven egy "EVERYTHING IS LOVE"-ra keresztelt surprise korongot is hozzánkvágtak, ami a New York Times újságírója, Joe Coscarelli szerint ügyes, jól megtervezett marketingfogásként a pár trilógiájának a befejező részeként értelmezhető. A projekt tehát kettejük elfajult afférjaitól kezdve, önfeledt szerelmükön át a mélypontokig mindent feldolgoz, amin átmentek az évek alatt. (lásd: JAY-Z félrelépései) A közreműködők meglehetősen erősek, többek közt beköszön Offset, Ty Dolla Sign, Quavo és Pharrell Williams is. 

A három egymással összefüggő cumó 2016-ban indult Beyoncé LEMONADE című albumával, ez JAY-Z hitetlenségét dolgozta fel, 2017-ben érkezett a 4:44, ami a rapper bocsánatkérését jelentette, most pedig itt van a szóban forgó közös anyag, ami a szerelmesek békülését, egyben teljes újraegyesülését is szimbolizálja. Az EVERYTHING IS LOVE értelemszerűen csak a Carterék tulajdonában álló Tidal platformján streamelhető, szóval aki nem előfizető (és legtöbbünk nem az itthon) az egy ideig még nem fogja tudni fülelni a kiadványt, hacsak nem kalózkodik egy kicsit, de hát tudjuk, hogy ilyet úgysem csinál senki. 

Az EVERYTHING IS LOVE borítója
Forrás: Genius

Az EVERYTHING IS LOVE dallistája:

1. "SUMMER"

2. "APESHIT"

3. "BOSS"

4. "NICE"

5. "713"

6. "FRIENDS"

7. "HEARD ABOUT US"

8. "BLACK EFFECT"

9. "LOVEHAPPY"

UPDATE: Az EIL már pörgethető iTunes-on, és megérkezett a Spotify-ra is, csak éppen nem elérhető Magyarországon, szorri. 

(Genius)


Hozzászólások

Érdekes lehet