Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Big Sean "Detroit 2" albuma vette át a vezetést az amerikai lemezeladási listán

Big Sean "Detroit 2" albuma vette át a vezetést az amerikai lemezeladási listán

Offmedia- 2020.09.14. 13:48
6ix9ine és a "TattleTales" csak a negyedik helyig jutott.
Big Sean új albuma, a "Detroit 2" került az amerikai albumeladási lista, a Billboard 200 élére - ez már a rapper karrierjének harmadik no.1 albuma a 2017-es I Decided, és a 2015-ös Dark Sky Paradise után.

A "Detroit 2" szeptember 4-én jelent meg a G.O.O.D. Music/Def Jam gondozásában, az első héten pedig 103 ezer példányban fogyott, ebből 71 ezer streamből jött össze (93,55 millió stream), 30 ezer rendes lemezeladásból (ebbe a merch csomagok is beletartoznak), míg 2 ezer individuális dalvásárlásból tevődött ki.

A rapper Instagramon örült a szép számoknak, két napja már pezsgőt bontott, ma pedig egy Detroit 2 lufis fotó mellé írta le, hogy mennyire egy személyes lemez ez számára. A kommentek közt Dwayne "The Rock" Johnson, Logic, HitBoy, Ty Dolla $ign is támogatásukról biztosították Seant. 


A második és harmadik helyen keményen tartja magát két posztumusz album, Pop Smoke Shoot for the Stars Aim for the Moon-ja, 75 ezer példánnyal, valamint Juice WRLD Legends Never Die-ja 57 ezer példánnyal.

6ix9ine "TattleTales" lemeze nem nyitott valami fényesen, csak a negyedik helyre elegendő, 55 ezres példányban fogyott. Ez még a debütáló, Dummy Boy lemezénél is alacsonyabb, az anno 66 ezernél állt meg.

69 mindenesetre ezt a hírt is humorosan fogta fel, kiment az utcára osztogatni a lemezét idegeneknek. "Valahogy csak ráveszlek titeket, hogy meghallgassátok a lemezemet, ha már nem akarjátok megvenni!" - írta a videó alá.


(Billboard)

Hozzászólások

Érdekes lehet