Keresés


Bloose Broavaz bandalemez készül a kiadó huszadik szülinapjára

Kócsi- 2018.10.10. 11:55
Plusz elérhetővé tettek egy öt éve fiókban lapuló befejezetlen klipet is.

Eddig sem volt éppen eseménytelen az idén huszadik születésnapját ünneplő győri Bloose Broavaz kiadó éve, elég csak a Bloose Dosszié könyvre, meg a Bloose Broavaz Riportfilmre gondolnunk. Ezen kiadványok mellett az igazi nagy durranás mégis egy készülő BB bandalemez lehet, amiről a label Facebook oldalán olvashattunk pár biztató sort.

Túl sok mindent ugyan nem árultak el a srácok, de az biztosnak tűnik, hogy a kiadóhoz köthető összes tag szerepel majd a motyón, függetlenül attól, hogy ki mennyire volt aktív az utóbbi időben. Így a jól bejáratott nevek mellett jó eséllyel újra hallhatunk majd Jiffo, Cof, SOG vagy akár TM verzé(ke)t is. A bejelentésen kívül a poszt tartalmaz még egy videóklip kezdeményt is, ami a BB15 lemezen található, Banda Bloose című posse trekkhez forgott 2013-ban, csak idő hiányában nem tudták befejezni. Pedig igencsak faszányos az anyag, szerény véleményem szerint az egyik legjobb BB klip lehetett volna, ha sikerül a végére érni. Még így nyersen is simán fogyasztható, persze csúcsminőséget azért senki se várjon.

A Banda Bloose klip már csak a koncepció miatt is pont beleillik a képbe, legalább láthatjuk, mi várható a most készülő cumótól.

Hozzászólások