Keresés

Borzalom a köbön vagy swag-yolo?! Rapperek karácsonyi pulcsikban...

Offmedia- 2016.12.23. 12:25
1859
Heveredj le Te is karácsonyfa alá a kedvenc Ghostface Killah netán Gucci Mane szvetteredben.

Újra itt a karácsony! A szeretet ünnepével együtt ismét megérkeztek a karácsonyi pulcsik legmenőbbjei, az emszík által gyártatott darabok is. Nas, a Wu-Tang Clan és Drake csak pár név, aki rámozdult a ruha bizniszre és dobott a piacra saját ünnepi pulóvereket.

Összeszedtünk nektek néhányat, lessetek rájuk!

Ghostface Killah


A Wu-Tang Clan tag, Ghostface limitált számban gyártatott karácsonyi pulcsikat, összesen ezer darab készült el belőlük, és 90 dolcsiért (27.000 forint) lehet hozzájutni egyhez, persze csak addig, ameddig a készlet tart, mert fogy mint a zselés szaloncukor...

Gucci ManePont Gucci maradna ki a gizda ruhadarabok forgalmazásából? Neki nem csak ünnepi hangulatú pulóverre futotta az erejéből, hanem pólót is készítetett karácsonyra!

A pulcsik ára 45 dollár (13.000 forint), míg a póló 32 (9000 magyar forintok) dollárba kerül.

Nas


Nas érdekes kompozícióval készült a pirosbetűs napokra. Egy térdelő Mikulással. Miért? Emlékeztek még arra, mikor Colin Kaepernick magára haragította az Egyesült Államok lakosságának majd' a felét, mert térdre ereszkedett az amerikai himnusz közben? Ezért...

Run The Jewels


El-P és Killer Mike csapata nem hazudtolta meg önmagát most sem: kedves, valódi karácsonyi hangulatot árasztó felöltővel érkeztek szánjukon. Mindketten szereplnek rajta, de jutott hely egy, a távolba és talán még tovább szökkenő rénszarvasnak is! A szívekről és hópelyhekről meghatottság nélkül nem is lehet beszélni.

Lil Uzi Vert


A philadelphiai rapper "csak" egy pólót, helyesebben százat nyomott, amin Télapóként mosolyog ránk némkiépp fáradt tekintettel. Philly kimondottan hideg télen, ezért előre szólunk, a póló magában kevés lesz az utcai fazonkodásokhoz.

Drake


Drake idén kétségkívül a "Hotline Bling" című számmal tarolt a legnagyobbat. Ez köszön vissza a kimondottan olcsó pulóverén is. Csupán 6 dollárba (1800 forint) kerül darabja.

2 Chainz

Luxus. Giccs. Arany. Gyémánt. És sok pénz.

Röviden ennyit kell tudni, 2 Chainz karácsonyi szvetterjéről.

A többit ITT.

Wu-Tang Clan


Ghostface Killah-val kezdtük, fejezzük be a Wu-Tang Clan-nel! Évek óta árulják már a srácok a következő ruhadarabot, hatalmas sikerrel. Nem is nagyon változtattak rajta az utóbbi időben, de a pulóver népszerűsége továbbra is töretlen. 70 dodó (21.000 forint) az ára.

Kaptár, gyilkos méhek. Klasszik cucc.

(hiphopdx.com nyomán)

Ajánlott

Hozzászólások