Keresés
3O
Budapest
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)

C-Murder bajba kerülhet egy börtönben rögzített száma miatt

Offmedia- 2016.03.31. 12:41
353
Már, ha valóban a rácsok mögött vette fel a track-et...
C-Murder, (mi' találó név ez) 2003 óta élvezi egy Louisiana-i börtön vendégszeretetét, miután a városban meggyilkolt egy helyi fiatalt. Most ismét bajba kerülhet, mert nem is olyan régen egy szám, és ahhoz egy klip jelent meg tőle Dear Supreme Court/Under Pressure címmel.

Ezzel csupán az a baj, hogy az USA törvényei szigorúan tiltják bárminemű videó, vagy zene felvételét a börtön falain belül. A klip egyébként a családja, és barátai szereplésével jött létre, akik azt állítják, hogy a rapper ártatlan és szeretnék, ha minél hamarabb szabadlábra helyeznék őt. Sőt, maga C-Murder is azt mondja, hogy elítélése egy valódi koncepciós per volt, lefizetett bírákkal és ellene hangolt esküdtszékkel. A videóval kapcsolatban a rapper kifejtette, hogy a számot még jóval az elítélése előtt rögzítette, csak éppen most tudta kiadni klip formájában.

Az ügy érdekessége még az, hogy a C-Murder egy albumot is tervez kiadni, a Penitentiary Chances-t a közeljövőben! Méghozzá, Boosie Badazz-el közösen. A két jómadár pár évet együtt ült a kóterben, ekkor született meg a fejükben a közös album ötlete.

Hogy a számokat erre az albumra hol rögzítették, az rejtély... Még talán C-Murder számára is.



(The Advocate nyomán)


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom