Keresés
5O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Donald Glover korunk Beatlesének titulálta a Migost, miután átvette a Golden Globe díjait

Donald Glover korunk Beatlesének titulálta a Migost, miután átvette a Golden Globe díjait

Offmedia- 2017.01.09. 19:04
1031
Mint kiderült az "Atlanta" színésze imádja a trió zenéjét.
Donald Glover vagy ahogy sokan ismerik, Childish Gambino nem fogta vissza a Migos iránt érzett rajongását a tegnap esti Golden Globe gálán. Az Atlanta című feltörekvő rapperekről szóló sorozat megalkotója és főszereplője két díjat is hazavihetett az este során, a köszönőbeszédében pedig nem felejtette el megköszönni nem csak az atlantai embereknek, de a város egyik meghatározó rapcsapatának, a Migos-nak sem. 

"Szeretnék köszönetet mondani Atlanta városának és az összes fekete arcnak Atlantában. De most komolyan. Már csak azért mert éltek és alkottok, és nagyszerű emberek vagytok. Nélkületek most nem állhatnék itt. A Migosnak is szeretném megköszönni, nem csak azért mert szerepeltek a műsorban, hanem mert megírták a Bad And Boujee-t, ami kb. a legjobb szám, amit valaha hallottam" - mondta félig viccelődve, félig vérkomolyan a színész.

A díjátadó után tartott sajtótájékoztatón egy újságíró azért rákérdezett, hogy miért tartotta fontosnak pont a Migos-t kiemelni a tömegből, amire (miután kijavította az újságíró Májgosz kiejtését) így válaszolt Donald:

“Úgy gondolom, hogy ők korunk Beatles-e és mégsem kapnak elég figyelmet. Egy egész generációnyi gyerek nő fel úgy ezeken a zenéken, hogy mások észre sem veszik. A Bad and Boujee egy király nóta, nem is tudok mást, amire jobbat lehetne szexelni."

Ééééés most örökre beleégett az agyunkba, hogy Glover Migosra szexel, hát kösz. Az említett dal amúgy nagyon felpörgött a gála óta, csak Youtubeon 10 millió plusz kattintást hozott a megemlítés és akkor a Spotify streamekről még nem is beszéltünk.(via NME)

Hozzászólások