Keresés
8O
Budapest
2017.10.21., szombat (Orsolya)

Drake és Kanye West közös lemezen munkálkodik?

Offmedia- 2016.08.29. 15:17
590
Talán igen. Talán nem.
Forrás: Getty / Europress

Napjaink (valószínűleg) két legjelentősebb hiphop előadója, Kanye West és Drake úgy tűnik, közös album kiadásán gondolkodik.

De lehet, hogy nem...

És, hogy miért a feltételes mód? Az állítólagos együttműködésre tulajdonképpen, csak egy Los Angeles-ben található reklámtábla (!) utal, amit szemfüles Kanye rajongók szúrtak ki, és fényképeztek le.


A táblán a  "Calabasas is the new Abu Dhabi" mondat szerepel, amelyet némi kódfejtés után, úgy lehet értelmezni, hogy a két rapper valóban közös anyaggal készül!

Honnan vesszük ezt?

A Calabas szó egyértelműen Drake "4PM in Calabasas" című számára utal(hat), míg Abu Dhabi Kanye kedvenc üdülőhelye. Sőt gyakran ott stúdiózik, erre is volt már számtalan példa korábban. Ez még lehetne a véletlen műve, de a plakáton ott szerepel az OVO Sound és a G.O.O.D. Music logója is, ami, valljuk be, már több mint gyanús.

Hogy még jobban árnyaljuk a képet, idén áprilisban Drake egy interjúban elmondta, hogy Kanye West és ő közös zenék elkészítését tervezik. Azóta viszont nem beszélt erről egyikük sem, lehet ez sem volt véletlen.

Drake egyébként már üzent reklámtáblán korábban is. Rihannanak egy MTV díjához gratulált, szintén egy los angeles-i plakát segítségével, amin szintén ott figyelt az OVO embléma.

When he extra ❤🏆!!!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) onVéletlen lenne?

(theboombox.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom