Keresés
5O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Drake faterja még az idén kiad egy R&B albumot!

Offmedia- 2016.08.12. 12:00
447
A 60 éves énekesnek régi vágya teljesül, ez lesz az első lemeze.

Drake apukája, Dennis Graham, nyugdíjasként debütál a zeneiparban! A tervek szerint még idén megjelenik az önálló albuma, ami, ha minden igaz, a 80-as évek hangulatát igyekszik átadni a hallgatóknak. Legalábbis ez lenne cél. Hogy, aztán mi sül ki belőle, azt nem tudjuk, mivel az "öreg" még életében nem készített lemezt, nem is nagyon énekelt még nagy nyilvánosság előtt sem korábban.

A fater zenei előéletéről csupán annyit tudunk, amennyit Drake korábban elcsepegtetett különböző interjúkban. 2013-ban például ezt mondta az öregéről: "Az apám egy igazi sztár. Világ életében híres énekes szeretett volna lenni, de nem jött össze neki. Én teljesítettem be az álmait." Annyit tudunk még, hogy az idősebbik Graham pár évig dobbolt Jerry lee Lewis zenekarában, de tényleg, szinte semmiféle zenei múlttal nem rendelkezik.

Ettől függetlenül még jól is elsülhet a projekt, bár kissé furcsa, hogy valakit nyugdíjasként fedeznek fel, és adhat ki lemezt. Persze, egy percig sem gondolnánk, hogy Drake miatt lenne az egész...

Dennis Graham hamarosan egy klippel jelentkezik, ami a Kinda Crazy címet kapta, és már javában forgatják. Előreláthatólag szeptemberben lesz látható, és hallható.  A TMZ oldalán pár másodperc megtekinthető a készülő videóból.

Íme:


(TMZ.com nyomán)

Hozzászólások