Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • 1 milliárd kattintással TikTok-rekordot döntött Drake "Toosie Slide" című dala

1 milliárd kattintással TikTok-rekordot döntött Drake "Toosie Slide" című dala

Kersner Máté- 2020.04.18. 16:04
Újabb nap, újabb Drake rekord.
Forrás: TMZ
Bejött Drake terve: a rapper TikTokos népszerűségszerzésre szánt, igen addiktív, de meglehetősen butuska Toosie Slide című dala arat a videómegosztó platformon, mégpedig olyannyira, hogy a rapper ezzel a jellemző módon máris óriási rekordokat döntöget.

A TMZ bulvárügynökség hozta le a minap, hogy a #ToosieSlide hashtag röpke két nap leforgása alatt egy milliárd megtekintést hozott, ezzel fel is került a dobogó csúcsára, ugyanis zenés trend ilyen hamar még nem érte el a bűvös kilenc nullás határt. Kylie Jenner volt az, akinek majdnem ilyen hamar összejött ugyanez még októberben a #RiseandShine-nal, csakhogy a TMZ-nek nyilatkozó TikTok munkatárs kiemelte, hogy Drake még rövidebb idő alatt húzta be a milliárdot, mint a Kardashian-klán üdvöskéje.

Az érdeklődés azóta természetesen szemernyit sem csökkent, le is csekkoltuk: a #toosieslide jelenleg 3.2 milliárd kattnál jár TikTokon, ez egészen pontosan azt jelenti, hogy ennyien nyomtak rá eddig a hashtagre és kezdték el böngészni a trenddel kapcsolatos felkapott videókat.

A cikk írásának pillanatában már 3.2 milliárd kattnál jár a Toosie Slide
Forrás: TikTok
A Toosie Slide most április elején droppolt, de szinte már azelőtt fogalom lett és befutott dalként pörgött, hogy hivatalosan is kikerült volna kislemez formájában, hála a Toosie nevű atlantai srác ügyes marketinggel előre belengetett táncos videójának, és annak, hogy a track dalszövege ("It go right foot up, left foot, slide / Left foot up, right foot, slide") miatt tökéletesen kompatibilis arra, hogy egy könnyen reprodukálható denszelős kihívás szülessen rá.

A dalra egyébként celebek sokasága csúszkált a debütálás óta, többek közt LeBron James, Chance the Rapper és Justin Bieber is, de itthon is kipróbálták jó páran. 


(via)

Hozzászólások

Érdekes lehet