Keresés
6O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Eladó Tupac egy lövöldözésben megsérült medálja

Offmedia- 2016.10.17. 10:11
4708
Ez az eddigi legdrágább Tupac relikvia, amit eladásra bocsájtanak.
Forrás: tumblr.com

Szinte minden hétre jut egy aukció, ahol Tupac valamely személyes tárgyára licitálhatnak az érdeklődők. Akik ezt zokszó nélkül meg is teszik, méghozzá nem kevés pénzért.

Lassan már ott tartunk, hogy gyakrabban licitálhatunk a rap-legenda különböző dolgaira, mint mondjuk egy Gauguin festményre.

Ennek az egyik oka, hogy idén volt húsz éve, hogy Las Vegas-ban lelőtték a legendás rappert. Sokan megpróbálnak hasznot húzni ebből a szomorú évfordulóból, legtöbbször sikerrel.

Most egy kimondottan érdekes tárgyat bocsájtanak licitre Amerikában, a Moments In Time aukciósház jóvoltából. Egy nyaklánc medáljáról van szó, amit Tupac nagy szeretettel viselt évekig, egészen pontosan 1994-ig. Miért csak addig? Két évvel a végzetes las vegas-i este előtt, New York-ban ismeretlenek végezni akartak vele, és ez majdnem sikerült is nekik.

Forrás: Moments in Time

Egy stúdió előtt támadták meg Tupac autóját, és ötször rálőttek. A rappernek nem esett komolyabb baja, viszont a nyakában fityegő, aranyból készült, gyémánt berakásokkal díszített ékszer tropára ment.
És, hogy mennyibe kerül? Potom 125.000 dollárba, ezzel pedig a legdrágább Tupac relikvia lehet, amit valaha eladtak. Az ékszer egyébként a rapper egyik családtagján keresztül jutott el az aukciósházhoz.

(hotnewhiphop.com nyomán)

Hozzászólások