Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Előkerült Aaliyah egy elfeledett száma

Ráthgéber Réka- 2015.12.30. 11:03
270
Timbaland betartotta az ígéretét.

14 éve tragikusan elhunyt az akkor még csak 22 éves énekesnő, Aaliyah. Az egész zenészszakma siratta, ugyanis igazán nagy tehetség volt, és ez alatt a rövid idő alatt is számtalan sikert ért el.

Timbaland ígéretet tett Aaliyah-nak, és Karácsony napján egy nagyobb mix albumon megjelentette Shakin című számát, amiben természetesen ő is közreműködött. A lemez a King Stays King címet viseli, összesen 17 számot tartalmaz, és olyan előadók szerepelnek rajta, mint 2 Chainz, Young Thug és Rich Homie Quan.

Aaliyah hangját már többször próbálták felhasználni halála óta. Drake 2014-ben az Enough Said című számát köszönhette volna neki, ám a lány anyukája nem engedélyezte a megjelenést, 2013-ban pedig Timbaland tiltotta meg Chris Brown-nak, hogy „együtt dolgozzon” Aaliyah-val, ugyanis szerinte az énekes nem volt a lány lelki társa, így nem lesz hatásos és lenyűgöző a közös szám sem.

A producer Twitteren is megköszönte az énekesnőnek, hogy ennyi év után be tudta váltani az ígéretét. „Aaliyah, ez érted van bébi.” – írta röviden. Kíváncsian várjuk a visszajelzéseket.

 

Hozzászólások