Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Eminem egy ismeretlen nővel smúzolt, a rajongók detektív módra kapcsoltak

Eminem egy ismeretlen nővel smúzolt, a rajongók detektív módra kapcsoltak

Offmedia- 2018.02.10. 15:16
Meg is fejtették gyorsan ki a videózós csaj.
Eminem ismét az internet kíváncsiságát használja ki egy kis promo reményében. A rapper legújabb, "Revival" című lemezének megjelenését már eleve egy különleges, gyógyszernek álcázott reklámkampány előzte meg, amit a rajongók lépésről lépésre fejtettek meg, most pedig itt van a következő trollkodás: Eminem és a titkos szeretője.


A kikerült videóban Em egy hotelszobába lép be, ahol már várja egy ismeretlen nő, aki végig kamerázza a történéseket. A rapper puszival köszönti a nőt, majd rákérdez a videóra is, amit elsőre szelfinek hisz. "Ezt most rögzíted?" - kérdezi, mire rögtön jön a válasz: "Igen, meg kell örökítenünk az életünket, nem?" A videónak itt hirtelen vége szakad.

A rajongókat persze nem lehet ilyen könnyen félrevezetni, gyorsan ki is derítették, hogy a videóban szereplő hölgy, Sarah Ashley Toups egy színésznő, aki korábban még a Halálos Fegyver sorozat verziójában is szerepelt. Az egész tehát egyfajta viral promo lehet Eminem készülő "River" videoklipjéhez, amit már januárban belengetett a rapper.

Hozzászólások