Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Eminem akkora maximalista, hogy harmincszor vette újra a verzéjét Fat Joe 'Lean Back' remixéhez

Eminem akkora maximalista, hogy harmincszor vette újra a verzéjét Fat Joe 'Lean Back' remixéhez

Offmedia- 2020.05.20. 14:07
Folyamatosan változtatgatta a flowt és a hangsúlyokat.
Fat Joe mostanában egy netes show keretében emlékezik vissza a karrierje során tapasztalt érdekes hiphop sztorikra, a legutóbbi részben pedig Eminem is feljött a témák között.

Joe három beszélgetőpartnerével, DJ EFN-nel, N.O.R.E.-ral, és Lenny S-szel többek közt azt elemezgette, hogy az egyre sűrűsödő Instagram Live dal és beat csaták világában Shady ki ellen állhatna ki. Pletykálják már egy ideje, hogy például DMX szívesen megmérkőzne a detroiti rapperrel, de egyelőre semmi sincs kőbe vésve. Fat Joe szerint viszont Eminem ellen lehetetlenség lenne kiállni, mert a rajongói úgyis mindig őt hozzák ki nyertesnek. 

"Nem tudom ki akarna meccselni Eminem ellen, szerintem senki sem tudná leverni. DMX-nek vannak a legnagyobb slágerei a világon, az egyik legjobb rapper, legendás, ikonikus szuperhős. De van valami abban a fehér srácban meg a rajongóiban" -
mondta Joe, majd kicsit jobban kifejetette, hogy mit ért a rajongók erejében.

"Az ő rajongói most 40 évesek kb. De ezek a fehér csókák arra tanítják a gyerekeiket, hogy Eminem a legnagyobb rapper. Elmész egy reptérre, és 10 éves kölkök hallgatják a zenéit. Ez a nagy különbség vele és másokkal. Az ő neve nemzedékről nemzedékre száll"

Fat Joe, akinek amúgy lehetősége lett volna leszerződtetni a detroiti rappert a karrierje elején, azt is elmesélte, hogy a 2004-es "Lean Back" című dalának remixéhez Em konkrétan 30 picit különböző verzét küldött, mivel folyamatosan újravette a részét. "Eminem volt az egyetlen, aki 30x küldte el a "Lean Back" remix verzéjét. Mindig egy picit másképp rappelte fel, gyengédebben. Nem tudott dönteni egyikről sem, mindig más volt a flow, más részeket hangsúlyozott ki. Az ember egy igazi maximalista"

(Complex)

Hozzászólások

Érdekes lehet