Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Eminem megválaszolta rajongóinak, hogy melyik a kedvenc dala, kit tart alulértékeltnek a szcénában, és hogy melyik projektet hallgatja mostanában

Eminem megválaszolta rajongóinak, hogy melyik a kedvenc dala, kit tart alulértékeltnek a szcénában, és hogy melyik projektet hallgatja mostanában

Offmedia- 2020.05.28. 19:09
Kérdezz-felelek Shady-től.
20. évfordulóját ünnepli Eminem klasszikus, The Marshall Mathers LP-je, a rapper pedig a szerdai nap során egy kérdezz-felelekkel felturbózott hallgató bulit rendezett a rajongóinak, ahol a fanok minden random kérdésükre választ kaphattak. A topikok igen széleskörűek voltak, megtudhattuk kik Shady kedvenc színészei, melyik a kedvenc videójátéka, vagy hogy melyik rappert tartja alulértékeltnek a szcénában. Lássuk is a legérdekesebbeket.

A detroiti legenda többek közt elárulta, hogy az egyik kedvenc kortárs rappereYoung M.A új projektjét, a Red Flu EP-t pörgeti mostanában a legtöbbet, és Andre 3000 lenne az az előadó, akivel egy álma válna valóra, ha együttműködhetne. A szakmán belül legalulértékeltebb rappernek a Slaughterhouse volt tagját, KXNG Crooked-et tartja. 

Em kapott kérdéseket a saját diszkográfiáját illetően is, így kiderült, hogy a kedvenc dala a fanok által legrosszabnak tartott "Fack", amit drogok hatása alatt írt és egy lírai mesterműnek tart, itt nyilvánvalóan viccelt...reméljük. 

A dalszövegek megírásánál Em nem lépett túl a 8 Mérföld buszos jeleneténél, állítása szerint továbbra is tollal írja le a kitalált sorokat. 

A színes válaszokból továbbá megtudhattuk, hogy a boksz és az amerikai foci a kedvenc két sportága, Denzel Washington, Al Pacino, Sylvester Stallone, és Mark Wahlberg a kedvenc színészei, a Str8 Ballin’ a kedvenc 2Pac száma, a Places To Go a kedvenc Fifty dala, Cartman a kedvenc South Park karaktere, és még sok minden mást.

A teljes chatet itt lehet visszaolvasni.

Hozzászólások

Érdekes lehet