Keresés

Eminem nem hitte, hogy Kendrick Lamar egyedül írja a szövegeit...

Offmedia- 2017.01.09. 12:29
3338
...ezért próbára tette.
Forrás: Getty / Europress

Kendrick Lamar volt az egyetlen közreműködő Eminem 2013-ban megjelent, "The Marshall Mathers LP 2" című lemezén. Ez óriási megtiszteltetés volt a fiatal emszínek, de a meghívás nem volt éppen szokványos. Tenni is kellett érte.

Em ugyanis hallgatta Kendrick cuccait korábban, de olyannyira jónak találta őket, hogy felmerült benne a kérdés, talán nem is ő írja a saját szövegeit.

Ezért egy fondorlatos cselt eszelt ki!

Legalábbis az angol énekes, Ed Sheeren szerint. Ő pedig Rick Rubin-tól hallotta a sztorit... Miszerint, Eminem meghívta Lamar-t a stúdiójába, de kikötötte neki, hogy csak egyedül mehet oda, nem viheti be egyik spanját sem. Az emszík általában komoly udvartartással érkeznek mindenhova, pláne stúdiózáskor szokott egy egész kompánia a helyszínen tartózkodni.

Erre, azért volt szükség, mert Eminem szeretett volna biztos lenni abban, hogy a számot Kendrick írja meg. Senki nem szól bele, senki nem segít neki egy-két kósza rímmel.

Rövidke időn belül már kész is volt a verze, a "Love Song" című számba, és Em maga is meggyőződhetett arról, hogy Kendrick valóban nagyon vágja a dolgokat!


Mondhatnánk úgy is, hogy szerelem volt első hallásra!

Ajánlott

Hozzászólások