Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Eminem szívesen leállna egy rap csatára az őt kiparodizáló Chris D’Eliával

Eminem szívesen leállna egy rap csatára az őt kiparodizáló Chris D’Eliával

Offmedia- 2019.05.09. 14:57
A komikus pedig készen áll!
Eminem úgy tűnik végre megtalálta a méltó kihívóját a rap bizniszben. Kendrick Lamar? Naaah. Drake? Közel sem. J. Cole? Ehhhh, rossz válasz. Az ember, akivel most még egy rap csatára is szívesen leállna Shady, az nem más, mint a stand-up komikus, Chris D'Elia

D'Elia korábban többször is kifigurázta Eminem agresszív rappelési stílusát, de a legnagyobbat a cypher paródiája ütött, melyet maga Eminem is megosztott, hozzátéve, hogy tényleg ügyes volt a paródia.


Sőt, a detroiti rapper annyira rákkatant a dologra, hogy az új Logic kollabjának, a "Homicide"-nak a vége pont ezzel a paródiával zárul. A komikusnak amúgy pénzt is ajánlottak, hogy felhasználhassák a dalban a részletet, de D'Elia nem kért belőle, szívesen odaadta ingyen, mivel állítása szerint, így is van elég pénze.

Itt viszont nem biztos, hogy megállnak a dolgok, hisz Eminem nemrég arról posztolt, hogy biztos benne, hogy a jövőben le fog még állni egy rap csatára a komikussal, amire D'Elia csak annyit válaszolt: elfogadom a kihívást!


(HipHopDX)

Hozzászólások