Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Eminem szóvivője reagált a kikerült dalra, amiben a rapper egyetért Rihanna megverésével

Eminem szóvivője reagált a kikerült dalra, amiben a rapper egyetért Rihanna megverésével

Szaghmeiszter Máté- 2019.11.13. 16:48
A kínos trekk végül nem jelent meg.
Rihanna és Eminem a 2010-es "Love the Way You Lie" klipjének forgatásán
Előző héten mi is megírtuk, hogy több korábban soha nem hallott Eminem dalrészlet is kikerült a netre, az egyikben pedig arról szövegel a detroiti MC, hogy Chris Brown oldalán áll a 2009-es Rihanna elleni bántalmazási ügyben. A kiadatlan dal most teljes egészében kiszivárgott az internetre, a rapper szóvivője pedig gyorsan reagált a benne lévő szövegekre.

A teljes dalban több sor is érinti Rihannát, Em például felkérdezi az énekesnőt, hogy "hol szedte össze a nemi betegségét", majd elmondja a véleményét a Chris Brown X Rihanna bántalmazási ügyről is, amiben Brown pártját fogja, vagy ahogy ő fogalmaz: "énis levernék egy ribancot". Rihanna amúgy így nézett ki, miután Chris Brown megverte, csak egy kis emlékeztető.

A "Things Get Worse" című trekkről a rapper szóvivője azt mondta az XXL magazinnak, hogy az már vagy 10 éves. "Miután Eminem rögzítette a dalt, el is dobta, és átírta. Eminem és Rihanna kapcsolata kiváló".

A dalt eredetileg a Relapse lemez stúdiómunkálatai során rögzítették, de végül egy azonos című, 2011-es B.o.B. dalra került fel a verze, a Rihannás sorok nélkül. A rapper és Rihanna több közös dalt is jegyez, például a "Love The Way You Lie"-t, a "Numb"-ot, vagy épp a "The Monster"-t. 2014-ben pedig közösen turnéztak.

Alább meg lehet hallgatni a teljes verziót.

Hozzászólások

Érdekes lehet