Keresés
5O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Eminem téglákat árul, abból a házból, ahol felnőtt

Offmedia- 2016.05.24. 11:15
437
Tizenhat évvel ezelőtt jelent meg a The Marshall Mathers LP, az album borítóján lévő épületről van szó...

Eminem rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, na meg a pénztárcájukat, ha hozzá szeretnének jutni pár igazán egyedi MM relikviához, melyeket a rapper a The Marshall Mathers LP megjelenésének tizenhatodik évfordulójára tett elérhetővé.

Kezdjük a sort az úgymond legegyszerűbb tételekkel: lesz póló és az albumot is kiadják újra kazettán és cd-n is.  Ezeket szinte bárki beszerezheti, de Eminem készül valamivel, ami előreláthatólag hatalmas érdeklődést vált majd ki a rajongókból.


Arról van szó, hogy az a detroiti ház, amiben Em felnőtt, és amely a The Marshall Mathers LP borítóján is látható, három évvel ezelőtt leégett, és emiatt le kellett bontani. A sztár és stábja gyorsa reagált a hírre és több, mint 700 téglát megmentettek az enyészettől, most ezeket árulják!


Mindegyikhez jár egy Eminem által írt, eredetiséget igazoló tanúsítvány is. A téglák üvegdobozban kerülnek majd eladásra és a vásárló mindegyik mellé kap egy albumot is. Mindez 313 dollárba kerül majd, az eladások egy részét jótékonysági célokra és alapítványoknak ajánlja fel a rapper.

2013-ban, a leégett ház fa és egyéb darabjaiból dögcédülákat készítettek, ezek hatalmas sikert arattak akkor. Mondjuk, azoknak darabja csupán 28 dollár volt. Abban egy kicsit sem kételkedünk, hogy a téglák is hip-hop elfogynak majd.

(hotnewhiphop.com nyomán)

Hozzászólások