Keresés
3O
Budapest
2017.11.20., hétfő (Jolán)

Fegyveres leszámolás történt T.I . koncertjén New-Yorkban

Offmedia- 2016.05.27. 09:23
361
Egy ember meghalt, hárman pedig megsérültek, mikor lövések dörrentek a backstage-ben.

T.I. szerdán este adott koncertet New-York egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén az Irving Plaza-ban. A rapper két órát késett a fellépésről, de akkor még úgy nézett ki, hogy ennél nagyobb gikszer nem lesz az este folyamán.

Sajnos, lett... Nem is akármilyen!

A színpadon Uncle Murda és Maino fellépése ment, mikor több lövés is hallatszott a backstage felől. A tömeg pánikban tört ki, mindenki futott amerre látott, pillanatok alatt káoszba fulladt a buli. Az emberek egymás hegyén-hátán próbáltak kijutni az épületből, szinte már egymáson taposva.


Ekkor még nem lehetett pontosan tudni, mi is történt a VIP szobában, de a rendőrség azóta konkrétumokkal állt elő. Egyelőre úgy néz ki, hogy egy Troy Ave nevű rapper kezdett lövöldözni a helyiségben (erről videófelvétel is van), ahol más is fegyvert rántott aztán. Két fegyver került elő a balhé után, és négy sérült, akik közül egy férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az elhunyt személy, B$B Banga, Troy barátja volt, most mégis úgy néz ki, hogy ő volt a tettes. Azt nem tudni, hogy  miért tört ki a lövöldözés, de a helyzetet még bonyolíthatja, hogy egy másik férfi, akit a mellkasán ért lövés, egyelőre élet és halál között lebeg.

Troy Ave is kórházba került, őt a lábán találták el. 50 Cent látogatatta meg, mint kiderült kimondottan jóban vannak egymással...

A rendőrség szerint két csoport vitatkozott össze a VIP-ben, aminek következtében Troy Ave fegyvert rántott és tüzelni kezdett. Valamely lövése gellert kaphatott, így sikerülhetett barátját agyon lőnie a nem túl neves rappernek. De egyelőre semmi sem biztos, a kilőtt töltényeket vizsgálják a nyomozók, hogy kiderítsék ki lőtte le Banga-t.

T.I. egyelőre elkerülte a felelősségre vonást, a rendőrség szerint neki semmi köze az egész balhéhoz.

Ezen a videón látható Troy Ave, amint valakire fegyver fog és rá lő.

(New York Daily News nyomán)

Hozzászólások