Keresés
7O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Fetty Wap már-már túl menő, hogy csak simán kifizessen pár közlekedési bírságot

Fetty Wap már-már túl menő, hogy csak simán kifizessen pár közlekedési bírságot

Offmedia- 2016.10.07. 09:56
3779
Pár száz dollárra büntették, több mint százezerrel érkezett a bíróságra.
Forrás: Getty / Europress

Fetty Wap, újhullámos rapper, tegnap világraszóló vagányságot vitt végbe. A 25 éves Wap az utóbbi hónapokban szorgosan gyűjtögette a közlekedési bírságokat. Összesen négy esetben kapcsolták le a rendőrök, és büntették meg, mert valami nem stimmelt az autójával, vagy a vezetési stílusával.

Ja, és mert egy jóideig jogsi nélkül furikázott.

Ezen felül volt, hogy túl sötétre festette kocsija ablakait, vagy egyszerűen nem cserélte le gyászos állapotban lévő rendszámtábláját.

Ezek miatt a piti ügyek miatt kellett szerdán, New Jersey-ben bíróságra mennie. Ahova két köteg zöldhasúval érkezett, 165.000 dollár értékben.

A bírság, amit kapott, csak 360 dollár volt, így még bőven maradt pénze, hogy a bíróság épülete előtt a lóvéval menőzzön.

A helyszínen megjelent újságíróknak széles mosoly kíséretében válaszolt kérdéseikre.
Elmondta például, hogy állandó útitársa Benjamin. Vagyis a pénz. Itt Benjamin Franklin-re gondolt, ugyanis az ő arcképe van a 100 dolláros bankón.

Aztán, amikor megkérdezték tőle, hogy elképzelhető-e, hogy az egyik száma, konkrétan a DWB - Driving While Black (feketeként vezetni) miatt vegzálják, rögtön kijavította az újságírót, hogy a DWB - AR (and rich) miatt. Ami, annyit tesz, hogy ő nem csak egy fekete sofőr, de emellett még dúsgazdag is.

Ez volt a végszó.

Ekkor kerültek elő a pénzkötegek.

Lóbálta is őket serényen. Az esetről természetesen videó is készült.

Íme:(theboombox.com nyomán)


Hozzászólások