Keresés


Kenyerek, seggek és rapperek: Figura - SLEEP klippremier

Kersner Máté- 2019.01.01. 22:00
Süti a pék!

Lmen Prala pár nappal ezelőtti Instagram storyjában hirtelen felbukkant Figura, aki azt ígérte, január elsején fel fogja éleszteni Zámbó Jimmyt. Hát, úgy látszik a Király nem reinkarnálódott, de legalább kaptunk egy új Figu klipet, ami most az OFF Médián debütál.

A glxy által producerelt teljesen friss, Sleep című dal a hibátlan, jól megszokott Figura-stílt hozza, fülbemászó sorokkal, refrénnel és kisebb melodikus, mumble rapes játszadozással. A trackhez rendelt vizuálban emberünk ha épp nem ringó popsik és kilós kenyerek koszorújában flexel, akkor buzgón borítja a lisztet a péküzemben és tombol a lilás neonfényben úszó parkolóházban, vagy éppen a körúti virágárusnál.

Mindezt nem egyedül, ugyanis Prala, és haverja, Kondor is csatlakozik hozzá, de a magyar underground szcéna legkúlabb csapata, az Ibbi Gang is képviselteti magát. 

A széteső, Figura Gierotty-gőzös, elborult világával tökéletesen harmonizáló videót a hazai földalatti színtér Cole Benettje, a Lil Holtnak és Juliet Meepnek is forgató, egyre izgalmasabb és szebb anyagokat gyártó Wolfshoot Productions készítette.

Mint megtudtuk, a hertelendi vajda albuma is készülget lassacskán, amin talán a Soundcloud és a Spotify felületén is pörgethető Sleep is helyet foglal majd.

Figurával készített áprilisi interjúnkat itt olvashatjátok, a Tinder és a Tudat alatt premierje pedig itt és itt szemlézhető.


Hozzászólások