Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • GZUZ, vadállat német rapper barátunk visszatért és meredekebb, mint valaha

GZUZ, vadállat német rapper barátunk visszatért és meredekebb, mint valaha

Szaghmeiszter Máté- 2018.04.13. 19:52
10762
Mikor egy Rolexről készült vágóképet tíz török férfi amatőr harcosok klubja követ, akkor rögtön tudod, hogy egy GZUZ klipet nézel.
Az év elején már cikkeztünk GZUZ-ról, a hamburgi gengszter rapperről, aki nem csak szövegel a drogokról, fegyverekről, és egyéb illegális dolgokról, de a klipjeit is teletömi velük. Ami azt illeti, az előző, "Was Hast Du Gedacht" című videója 3 percnyi tömény illegalitás volt, amit úgy kell elképzelni, hogy az egyik pillanatban még egy vödörnyi füvet mutogatnak a kamerának, de elég kettőt pislognunk, és már egy sörétes puskáról jön a vágókép. A videó még Amerikában is nagyot ment, jelenleg 16 milliós nézettségnél jár, így várható volt a folytatás, mely most meg is érkezett a "Drück Drück" formájában. 

GZUZ és a csapata, a 187 Strassenbande ezúttal kicsit visszafogták a drogokat (csak egy szikla méretű kokaintömb és egy zacskónyi fű fért bele), és a fegyverek is elmaradnak, van viszont jó sok utcai verekedés, Ferrarik, rendőrök, pitbullal keménykedés, és még egy gyorskajáldát is megrohamoznak a melegítőnadrágos skacok, hogy fizetés nélkül felfaljanak mindent. A kedvenc részem mégis az, mikor leállnak egy közlekedési lámpánál a mercivel, majd a vendégverzés LX kihuppan rappelni egy kicsit.

És akkor azt még nem is említettem, hogy a dal úgy is odaver, hogy semmit nem értek belőle. Lehet jobb is így.

Hozzászólások