Keresés

Hallgasd meg Gucci Mane, Kash Doll, és G-Eazy új lemezeit

Offmedia- 2019.10.18. 16:53
Pénteki szórás.
Gucci Mane - Woptober II

Tizenötödik nagylemezénél tart Gucci Mane, de ha mindent beleszámolunk, akkor a Woptober II című cumó a 101. projektje a termékeny atlantai trap előadónak. Gucci idén nyáron már megáldott minket egy albummal, de ez nem annak, hanem a 2016-os Woptober mixtape-nek a folytatása. Megan Thee Stallion, Lil Baby, YoungBoy Never Broke Again, and DaBaby, Kodak Black, Kevin Gates, Quavo, Takeoff a közreműködők listáján.

Kash Doll - Stacked

Debütáló albumával jelentkezett Kash Doll. A detroiti MC egy jó ideig falakba ütközött a kiadójánal, de végül csak sikerült megjelentetni a "Stacked" című korongot. Big Sean, Lil Wayne, Trey Songz, LouGotCash, Summer Walker, és Teyana Taylor is szerepelnek rajta, míg a beateken többek között Take a Daytrip, Fast Life Beats, és FKi 1st dolgoztak.

G-Eazy - Scary Nights

G-Eazy nemrég a semmiből bejelentette, hogy új cumót dob ki napokon belül, "Scary Nights" címmel, ha már közeleg a halloween. A 8 számos EP így kb. fél órára húzza ki, olyan vendégelőadókkal, mint Gunna, French Montana, Moneybagg Yo, Preme, Miguel, The Game, vagy épp Dex Lauper. Aki ismeri a mainstream rappert az tudja mire számítson, utálói pedig nagyon nem ettől a projekttől fogják hirtelen megkedvelni.Hozzászólások

Érdekes lehet