Keresés
11O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)

Hányszor lőttek rá 50 Cent-re?

Offmedia- 2015.12.27. 10:00
1253
Ki nem sz*arja le? Kérdezhetnéd, Kedves Olvasó és teljesen igazad is lenne. Mi, most mégis utánajártunk.
Forrás: Getty/Europress

Matekóra a gettoban is lehetne a címe annak a vitának, ami az interneten zajlik Fifty és volt barátnője, nem mellékesen egyik fia anyja, Shaniqua Tompkins között. A rapper és a nő között már évekkel ezelőtt megromlott a kapcsolat, azóta egymás vérét szívják. Shaniqua már korábban beperelte volt élettársát szerény 50 millió dollárra, mert az megígérte neki, hogy élete végéig támogatja majd anyagilag. A bíróság természetesen elutasította a keresetét.

Most az ex újra támadásba lendül. A büszkeségébe szeretne gázolni 50 Cent-nek. Azzal vádolja ugyanis volt barátját, hogy csak kamuzott arról, hogy hányszor is lőtték meg 15 évvel ezelőtt.

Fifty karrierjének nagy lökést adott ez a lövöldözés, igazi autentikus gengszter rapperként lépett, az alig beforrt hegekkel színre. Több számában is emlegeti, hogy egészen pontosan kilenc találat érte. Shaniqua most azt állítja, hogy csak ötször lőtték meg!

Micsoda fordulat! A nő Instagram-ján intézett kirohanást a sztár ellen, melyben sok minden mellett megemlíti, hogy Fifty csak azért beszél kilenc lövésről, mert szeretné elkerülni az összehasonlításokat Tupac-al, sőt ezzel akar keményebbnek tűnni! Az emszí egyébként már többször is belezavarodott ebbe a sztoriba, volt, hogy egy interjúban azt mondta, hogy nem emlékszik pontosan hányszor is lőtték meg. Ezzel az 1999-ben készült a videóval még jobban árnyaljuk a képet, ugyanis ebben Fifty csak hat heget mutat meg a riporternek kilenc helyett.

Nem először történik meg, hogy felnőttek óvodás módjára viselkednek, saját magukat leégetve. Nem is baj! Legalább mi jól szórakozunk.

(hiphopdx.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom