Keresés

Hat év után jelentkezik új albummal a Cypress Hill!

Offmedia- 2016.02.12. 11:20
643
Az "Elephants On Acid" lemez még idén megjelenik.

A Los-Angeles-i csapat 2010-ben adta ki eddigi utolsó lemezét, a "Rise Up"-ot . Azóta viszonylag nagy a csend körülöttük, bár a csapat talán legismertebb tagja, B-Real, belekóstolt a fű bizniszbe is. Saját céget alapított ugyanis, melynek a fő profilja a marihuána forgalmazása azokban az államokban, ahol ezt a törvény engedi. A rap-szakmában nem ő az egyetlen, aki megpróbálkozik ezzel az "iparággal". A Wu-Tang Clan-ből ismert Ghostface Killah, például saját hasisolaját árulja az interneten keresztül.

De térjünk vissza a zenéhez! B-Real egy rádió interjúban beszélt az új album körüli munkálatokról. Elmondta, hogy egy Cypress Hill album elkészítése nagyjából 1-2 évig tart. Legalábbis, a korábbi tapasztalataik szerint. Most viszont kevesebb idejük jut a stúdiómunkálatokra, mert a csapat továbbra is egyfolytában turnézik, a világ szinte minden pontján. Amikor van egy kis szabadidejük rögtön elvonulnak a figyelő szemek és fülek elől, és rögzítenek annyi zenét, amennyit csak tudnak. Az új album azonban már teljesen kész!

Mármint a számokat már felvették, "csak" ki kell keverni őket. Az viszont nem egyszerű feladat. B-Real legtöbbször meg sem várja, míg Dj Muggs (a csapat producere) kikeveri a legfrissebb cuccokat, mert nincs hozzá türelme. Felveszi a verzéit és le is koccol a stúdióból. Ezért gyakran, csak a teljesen kész számokat hallja napokkal a felvétel után. De az is előfordult már, hogy a kész lemezen hallott vissza először egy-két track-et.

Hogy hova siet ennyire? Nekünk van egy két tippünk... Vagy spliffünk.

A teljes interjút itt találjátok:

Ajánlott

Hozzászólások