Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Havoc örült a 2Pac és Mobb Deep beef-nek

Offmedia- 2016.06.15. 10:35
640
Érdekes dolgokról beszélt az emszí-producer egy interjúban.
Forrás: Getty / Europress

Havoc a napokban adott egy interjút Jack Thriller-nek, amiben beszélt arról is, miképp érintette őket, hogy Tupac betámadta Mobb Deep-et. Nem csak, hogy betámadta, hanem több beef-et is írt nekik, melyek közül a legismertebb a "Hit Em Up" című, az egész világot bejárta.


Pont emiatt volt mégis boldog a Mobb Deep kétszemélyes legénysége, mert szinte mindenütt megismerték a nevüket, hiszen mindenki tudja: a negatív reklám is reklám. A csapat a "Drop a Gem on Em" című számban válaszolt Pac-nak, és részükről le is tudták dolgot, nem folytatták a harcot.


Havoc elmondta, hogy fogalmuk nem volt akkoriban, hogy miért állt beléjük 2Pac, de nagyon meglepődtek rajta. És, rögtön tudták, hogy egy-két lemezt ennek hatására tuti eladnak majd. Ez be is jött egyébként, hiszen Pac akkoriban már óriási sztárnak számított.

Prodigy és Havoc soha nem találkoztak személyesen az 1996-ban meggyilkolt rapperrel, egyszer látták élőben, de nem ismerték, és soha nem is beszéltek vele. A mai napig nem tudják mi volt az oka a támadásnak.

Hozzászólások