Keresés

Hiánypótló kiadvány jelent meg a magyar hiphopról... Japánban

Kócsi- 2018.01.09. 11:27
3071
A kandzsi között ismerős arcok tűnnek fel.

December végén egy roppant igényes kis könyv jelent meg Japánban, egy könyv, ami a magyar hiphopról (is) komoly terjedelemben értekezik. A HIPHOP Eastern Europe című kiadvány a honi szcéna mellett a lengyel, illetve a szlovák előadókkal foglalkozik 280 oldalon keresztül. A címlapon a nálunk is jól ismert Rytmus mellett a KILLAKIKITT párosa, AZA és Tirpa pózol.

A fényképekkel bőségesen illusztrált könyvben szinte minden magyar előadóról található pár sor, aki itthon nagyobb népszerűségnek örved. Olvashatunk - már, ha tudunk japánul - Bankosról, a Hősökről, a Punnany Massifról, az NKS-ről, Akkezdet Phiairól, Day- ről, Funktasztikusról, Siska Finuccsiról, Missh-ről, és még felsorolni is nehéz lenne kiről még. A már említett KILLAKIKITT-tel egy hosszabb interjút is készített a könyv írónője, amiben a srácok a kezdetekről, na meg a mostani munkásságukról beszéltek.

A HIPHOP Eastern Europe nagyjából 5 ezer forintba kerül, erről az oldalról lehet megrendelni. Haladó szintű japán nyelvtudás a vásárláskor is kimondottan jól jöhet. Alább a borító.
Hozzászólások