Keresés
-18O
Budapest
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Hiphop kékfény, főszerepben: Kodak Black, Bobby Shmurda, Young Buck és Young Thug

Hiphop kékfény, főszerepben: Kodak Black, Bobby Shmurda, Young Buck és Young Thug

Offmedia- 2016.12.09. 13:20
1755
Hol a búsban van ilyenkor Juszt László?!
Zajlik az élet rácson innen és rácson túl, ismert és kevésbé ismert rapperek főszereplésével.Következzen pár friss hír a bűn legmélyebb bugyraiból!

Kodak Black nem teheti be a lábát Dél-Karolinába
A fiatal emszí addig nem léphet be Dél-Karolinába, amíg a bíróság fel nem menti a szexuális erőszak vádja alól. Erre pedig minden esély megvan, hiszen már most szabadlábon van Kodak, és úgy tűnik, hogy a hölgy vallomása (akivel "elvileg" erőszakoskodott) elég ingatag lábakon áll.Bobby Shmurda a vártnál korábban szabadulhat
Úgy tűnik, Bobby Shmurda-nak nem kell hét évig sínylődnie a sitten. A korábban gyilkossággal és kábítószerrel való visszaéléssel vádolt 22 éves emszí évekkel korábban szabadulhat, hacsak nem bizonyítják rá, hogy egy pajszert (!) akart becsempészni a híres-neves Riker Island-i börtönbe.
A gyilkosság alól már korábban felmentették a "Hot Nigga" előadóját.

Bobby Shmurda
Forrás:Getty / Europress


Young Buck újra kint!
Young Buck kálváriája még júliusban kezdődött, amikor azzal fenyegette meg a barátnőjét, hogy rágyújtja a házát. Ekkor vették őrizetbe a G-Unit tagját, és mivel már "felfüggőn" volt tiltott fegyverviselés miatt 2012 óta, hét hónapra leültették.

Mivel jól viselkedett a sitkón, egy hónappal korábban haza mehetett.A stúdiójába.

Young Thug repülőtéren balhézott
Young Thug-nak repülőtéri alkalmazottakkal gyűlt meg a baja. Thugger az Alaska Airlines-szal szeretett volna Atlantából Seattle-be repülni, ám későn ért ki a repülőtérre és már nem engedték felszállni a gépére.
Ekkor pöccent be és kezdte el sértegetni a két női alkalmazottat, elmondva őket mindenféle parasztnak, féregnek és rasszistának.

Hogy komolyabb balhé ne legyen a biztonsági személyzet nyugtatta meg a magáról megfeledkezett rappert, aki 15.000 dollárt ajánlott fel a két hölgynek, ha ott helyben felmond...

{instagram}BNxDeYoh8Kh{/instagram}

NBA Youngboy-t gyilkossági kísérlettel vádolják
Ha eddig még nem hallottál a 17 éves Louisiana-i rapperről, ne ess kétségbe.

Lehet már nem is fogsz.

A fiatal emszít a Texasban található Austin városában tartóztatták le egy fellépése előtt. Méghozzá azért, mert állítólag két embert is megpróbált megölni szülővárosában. Most a hűvösön várja a bíróság ítéletét.

NBA Youngboy
Forrás:Youtube


Srácok! Légyszi.
Legyetek jók.Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom