Keresés

Horrorváros a $uicideboy$ új videójában

Offmedia- 2017.12.04. 19:17
1949
Készül a duó új projektje, egy ismerős arc segítségével.
Négy új EP-t is kaptunk még szeptemberben a $uicideboy$ srácoktól, most pedig befutott a XVII. kiadványuk a "The Suburban Sacrifice Saga" háromszámosának az egyik klipje. A "Face It" videójában egy horrorisztikus estének lehetünk tanúi, ahogy a duó fejvesztve menekül egy ismeretlen gyilkos elől, és később még azt is megtudják, hogy ezen a környékén más veszélyek is leselkednek rájuk.

A $uicideboy$ jelenleg turnén van ugyan, de közben azért a háttérben zajlanak már az új projektjük munkálatai. Mint egy XXL-es interjúból kiderült a készülő lemeznek Juicy J lesz a vezető producere. A memphisi rapper korábban a saját Highly Intoxicated mixtape-jén dolgozott együtt a skacokkal, a kiadvány produceri részét főleg a $uicideboy$ végezte, de volt dal, amiben rappeltek is. J most viszonozhatja a segítséget. 

Mint az interjúban elmondta, szinte családtagként tekint rájuk, és már készülnek is az alapok.

"Vezető producer leszek az új albumukon. Azok a srácok szinte már családtagnak számítanak. Twitteren anno folyamatosan azzal nyaggattak az emberek, hogy hallgassam meg őket, mert hogy olyan zenét csinálnak, mint amilyet a régi Three 6 Mafia tolt, és igazuk volt. Producerkedek nekik, de az alapok nagy részét ők csinálják. Besegítek a beatekbe is, de alapvetően vezető producer vagyok."

Hozzászólások