Keresés

Joey Bada$$ idén két albummal robbant!

Offmedia- 2016.03.24. 11:21
170
Elég termelékeny a srác, most is éppen stúdiózik. Nem is akárkikkel...
Forrás: Getty / Europress

Joey Bada$$ az elmúlt hónapban két számmal is kedveskedett rajongóinak ("Ready" és "Brooklyn's Own" címen jött ki a két track), de ez még semmi. Állítólag nyolcvan, nem elírás, vagyis 80, eddig ki nem adott zenéje porosodik számítógépe meghajtóin, és ezeket szeretné két albumban összegyűjteni, mármint a legjobbakat és kiadni még idén!


A 21 éves, brooklyni emszí az egyiket nyáron szeretné piacra dobni, míg a másikat Decemberben. Legalábbis ezek a tervei, de ettől függetlenül sem áll le, hanem dolgozik tovább. Lehet, marad még elég anyag egy harmadik korongra is?!

Most éppen Wyclef Jean-al és  Jerry Wonder-el rögzítettek számokat, de a jövőben kinéz neki egy Dr. Dre feat is Los Angelesben! Ezt a lehetőséget pedig bolond lenne kihagyni. Ha rajta múlik nem is fogja.


És, hogy miért készíti a zenéket ilyen tempóban mostanság? Szerinte azért, mert eddig eléggé lusta volt, bár sikeresen, és egyedül felépítette saját magát és brandjét, de ez idő alatt a rajongóit kissé elhanyagolta, ezen próbál most változtatni. Külön koncentrál arra, hogy szövegileg is fejlődjön, próbál tartalmas zenéket összedobni, és igyekszik minden nap egy kicsit jobb rapperré válni.

(hotnewhiphop.com nyomán)

Ajánlott

Hozzászólások