Keresés
12O
Budapest
2017.09.23., szombat (Tekla)

Joey Bada$$ idén két albummal robbant!

Offmedia- 2016.03.24. 11:21
133
Elég termelékeny a srác, most is éppen stúdiózik. Nem is akárkikkel...
Forrás: Getty / Europress

Joey Bada$$ az elmúlt hónapban két számmal is kedveskedett rajongóinak ("Ready" és "Brooklyn's Own" címen jött ki a két track), de ez még semmi. Állítólag nyolcvan, nem elírás, vagyis 80, eddig ki nem adott zenéje porosodik számítógépe meghajtóin, és ezeket szeretné két albumban összegyűjteni, mármint a legjobbakat és kiadni még idén!


A 21 éves, brooklyni emszí az egyiket nyáron szeretné piacra dobni, míg a másikat Decemberben. Legalábbis ezek a tervei, de ettől függetlenül sem áll le, hanem dolgozik tovább. Lehet, marad még elég anyag egy harmadik korongra is?!

Most éppen Wyclef Jean-al és  Jerry Wonder-el rögzítettek számokat, de a jövőben kinéz neki egy Dr. Dre feat is Los Angelesben! Ezt a lehetőséget pedig bolond lenne kihagyni. Ha rajta múlik nem is fogja.


És, hogy miért készíti a zenéket ilyen tempóban mostanság? Szerinte azért, mert eddig eléggé lusta volt, bár sikeresen, és egyedül felépítette saját magát és brandjét, de ez idő alatt a rajongóit kissé elhanyagolta, ezen próbál most változtatni. Külön koncentrál arra, hogy szövegileg is fejlődjön, próbál tartalmas zenéket összedobni, és igyekszik minden nap egy kicsit jobb rapperré válni.

(hotnewhiphop.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom