Keresés
10O
Budapest
2017.10.23., hétfő (Gyöngyi)
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Jöjjenek a "feledékeny" emszík, akik nem szeretnek adót fizetni. És nem is fizetnek

Jöjjenek a "feledékeny" emszík, akik nem szeretnek adót fizetni. És nem is fizetnek

Offmedia- 2016.11.15. 11:11
3842
Rick Ross, Nas és Nelly is bajba kerülhet idén, mert nem tettek eleget állampolgári kötelezettségüknek.
Ha lehet bármilyen párhuzamot vonni a spanyol labdarúgó bajnokság, és a rap-biznisz között, akkor az adófizetés lenne az. Mármint, az adó be nem fizetése, leginkább. A focistáknál talán már csak a rapperek fizetnek kevesebb adót ugyanis.

Jó szokásuk szerint.

Miért mondjuk ezt? Talán ez az a szakma, amelyben már évtizedek óta vannak delikvensek, akik megpróbálkoznak némi-nemű adócsalással.

Van, aki csak kicsiben tolja, mondhatnánk érzékien, de van, aki olyan böszme módon, hogy az sem kizárt, hogy leültetik miatta, vagy elkobozzák ingóságait.

A hotnewhiphop.com szedte össze azokat az arcokat, akik tavaly és idén sem csepegtettek túl sok pénzt az állam kasszájába. Mondhatnánk, hogy valójában semennyit...

Tavaly T.I. vitte a prímet, aki összesen 4.5 millió dolcsit "felejtett el" adó formájában befizetni. A második helyre Birdman repült be, nagyjából 2 milkával. Érdekesség, hogy a veterán Mc Hammer is ott figyel a listán, 800.000 dodóval.

Forrás: hotnewhiphop.com

Idén, eddig, Rick Ross vezet, és az arányokat nézve erősen kétséges, hogy bárki is letaszíthatná a trónról őt. Novemberig 5,75 millió dollár tartozást halmozott fel. T.I. egyébként ezen a listán is rajta van, de valamelyest visszavett, most "csak"  1,6 milliónál jár...

Forrás: hotnewhiphop.com

Ezeket az összegeket bírság formájában be kell, vagyis kellene fizetnie az emszíknek.

Hogy megteszik-e, az már egy másik kérdés.

(via hotnewhiphop)


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom