Keresés

Jövő héten 6ix9ine megint ledob egy új klipet

Offmedia- 2020.06.28. 18:16
Folytatni tudja a sikersorozatot?
Tekashi 6ix9ine bejelentette a börtönből való szabadulása utáni harmadik kislemezét és klipjét, mely a rapper ígérete szerint július 3-án, pénteken érkezik.

A rapper eddig két dalt jelentetett meg, a visszatérő "GOOBA"-t, és a Nicki Minaj közreműködésével készült "TROLLZ"-t, mindkét trekk nagy siker volt, amit persze 69 örömmel dörgölt a kritikusai orra alá. A dalokhoz készült klipeket a rapper házi őrizetben rögzítette, de a kényszerkarantén hamarosan megszűnik. 

"Körülbelül 34 nap van hátra és szabadulok a házi őrizetből. Lekerül a nyomkövető, és a New York királya ismét az utcákat fogja járni. De előtte még adok nektek egy klipet" - mondta a bejelentő videóban. Az új klip tehát még 69 házi stúdiójában készült el, de az ezután következők simán lehetnek utcai videók, mint ahogy azt a karrierje elején preferálta. Az Instagram vidiben a rapper ezután eldicsekedett azzal, hogy otthonról sikerült összehoznia egy platina státuszú dalt, míg a TROLLZ az amerikai kislemezlistát is elkezdte vezetni. "Képzeljétek el, mi lesz, ha szabadulok" - mondta.

Hozzászólások

Érdekes lehet