Keresés
13O
Budapest
2017.09.26., kedd (Jusztina)

Júliusban jön az új Snoop Dogg lemez!

Offmedia- 2016.05.24. 10:57
459
Színtiszta G-Funk cucc lesz, semmi katyvasz, semmi Snoop Lion...

Ha már újra van DoggyStyle kiadó, akkor a tulaj Snoop Dogg tudja mivel lehet befuttatni azt! Azon túl, hogy leszerződtetett pár tehetséges fiatal emszít, a legnagyobb dobás most következik. Tegnap Snoop egy élő Facebook bejelentkezés során árulta el a jó hírt rajongóinak, miszerint gőzerővel dolgozik az új lemezén, amely a tervek szerint július 1-én jelenik majd meg.

July 1 st. New snoop Dogg

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Long Beach élő legendája elmondta, hogy több szám is teljesen készen van már, és mindegyik a régi, jól megszokott G-Funk stílusban készül. Snoop, tulajdonképpen ott folytatja, ahol a DoggyStyle és a The Doggfather lemezekkel abbahagyta nagyjából húsz évvel ezelőtt. Persze, egy kicsit felturbózva a hangzást, de a zenék hangulata hasonló lesz, mint az előbb említett két, mára már klasszikussá vált albumnál.

Snopp közösen dolgozik Just Blaze-el az anyagon. Annak ellenére, hogy nyílván nem kevés joint pereg el a stúdióban a munkálatok közben, kifejezetten jól állnak, az album szinte már kiadásra kész, kicsit simogatják még és júliusban robban!

Utána pedig Snoop és Wiz Khalifa közös turnéra indul (The High Road Tour), ahol valószínűleg már az új számok közül is felhangzik majd egy-két darab.

(hiphopdx.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom