Keresés

Kanyarban van Playboi Carti "Whole Lotta Red" lemeze?

Offmedia- 2020.11.24. 19:12
A rapper állítja, "kész a projekt".
Forrás: GQ
Playboi Carti enni adott a végtelenségig kiéheztetett rajongóinak, és rögtön egy háromfogásos vacsorával kezdte: bejelentette, hogy kész van a 2018 óta készülő második stúdióalbuma, a "Whole Lotta Red".

"Album leadva <3" - írta az atlantai rapper egy Insta poszthoz, melyen egy otthoni stúdió látható, letakarva. Carti a bejelentés mellé full piros loknikat is virított, ezzel is igazodva az album címéhez.


A fanok persze azonnal szirénázni kezdtek, egyesek készen állnak a WLR trapjézusi eljövetelére, mások viszont óvatosak, és egyelőre nem mernek örülni az ezer éve bejelentett projektnek.

Carti a GQ magazin portrécikkében nemrég elmondta, hogy az új cumó alternatív és kilét lesz. Eddig egyedül a "Meh" című dalt hallhattuk tőle idén, mely hűen a címéhez elég semmilyen lett, kérdéses, hogy rákerül-e végül a lemezre.

Carti a bejelentés utáni órákban Twittere is felugrott, ahol először azt posztolta, hogy "mondtam a ribancnak, hogy kussoljon, sír a fiam" - melyet gyerekének anyja, Iggy Azalea azonnal magára vett. "Tényleg ezt mondtad?" - válaszolta Iggy Twitteren, de Carti nem reagált rá publikusan, miközben többen nyugtatgatták, hogy biztos nem neki címezte a kiírást Carti. A pár amúgy nemrég szakított hivatalosan.

{twitter}https://twitter.com/playboicarti/status/1330995757118328833{/twitter}
A második tweet potenciálisan akár egy új mixtape-et is takarhat, de egyelőre azért ne reménykedjünk. "Out of My Body! egy teljes mixtape" - írta Carti, mindenféle kontextus nélkül.


Végül itt van két egyelőre kiadatlan trekk részlete. Az elsőt a rapper Insta Live-on játszotta le. Az "azt hitték, hogy meleg vagyok" sor máris virális lett Carti fanok körében. A másodikat pedig pár órája posztolta Instagramra, ebben Kanye West is vendégszerepel. Várjuk a folyatatást.

{twitter}https://twitter.com/STRAPPEDEXTRAS4/status/1330990880853934083{/twitter}


(XXL, HNHH)

Hozzszlsok

rdekes lehet