Keresés
4O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Kanye és Cudi ismét barátok, a The Game megfontolja, hogy kibéküljön Meek Mill-el

Kanye és Cudi ismét barátok, a The Game megfontolja, hogy kibéküljön Meek Mill-el

Szaghmeiszter Máté- 2016.09.21. 13:42
2037
Ez a nagy összeborulások napja.
Lenyugodni látszanak a a kedélyek a beefelgető rapperek között, miután hétfőn megírtuk, hogy 6 nagy név is egymásnak esett

Elsőként Kid Cudi szólt be Twitteren Kanye-nak és Drake-nek. Kamunak nevezte őket, akik másokkal íratják a dalaikat, de az igazi sérelem az volt, hogy már nem igazán foglalkoznak vele és csak addig kellett nekik, amíg kihasználhatták. Kanye és Drake visszaszólt ugyan, de most úgy tűnik, hogy Ye megenyhült.


Houstoni koncertjén a következőket mondta két szám között:

"Szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam, Kid Cudi a tesóm. Remélem jól van ezen az estén, hisz az egyik legfontosabb előadó az elmúlt 10 évből."

Megható szavak valakitől, aki ritkán vallja be, hogy nincs igaza. Na de ugorjunk is a gangsta oldalra.

Meek Mill és a The Game állítólag Sean Kingston kirablásán vesztek össze. Sean-t egy klubban verték fejbe egy üveggel és elvitték az összes ékszerét. A rendőrség házkutatást tartott a The Game-nél és bár nem találtak semmit, de a comptoni rapper nagyon feldühödött, mivel olyan információk jutottak el hozzá, hogy Meek Mill köpött a zsaruknak.

Most viszont egy ártatlan fekete apuka tragédiája lehet elsimítja az ellentéteket. A fegyvertelen Terence Crutcher-t fehér rendőrök lőtték le Oklahomában, annak ellenére, hogy feltartotta a kezeit és fegyvert sem találtak nála az "intézkedés" után. A The Game a TMZ esettel kapcsolatos kérdésére azt válaszolta, hogy egy ilyen esemény után úgy érzi inkább összefogni kéne, mint tovább gyűlölködni a közösségen belül. Meek amúgy szintén lerótta a kegyeletét egy Insta poszton belül. 

Mindenki nagy ölelés!!!

Hozzászólások