Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Kanye és Lil Pump vizes palackoknak öltözve adták elő az "I Love It"-et az SNL-en

Kanye és Lil Pump vizes palackoknak öltözve adták elő az "I Love It"-et az SNL-en

Offmedia- 2018.09.30. 14:43
Egy eddig kiadatlan Teyana Taylor dal is felcsendült, Ye pedig beszédet tartott Trumpról.
Miközben várjuk Kanye West beígért "Yandhi" albumát, a rapper zenei vendégként jelent meg az SNL szkeccsműsorban. Ye három dalt is előadott, elsőként a Lil Pumppal közös "I Love It"-et, ami kemény cenzúrán esett át az élő közvetítésnek köszönhetően. A refrént például "You’re such a freaky girl"-re változtatták, Ye verzéje felét pedig nem lehetett érteni a sok elhalkulás miatt. A két rapper Perrier és Fiji vizes palackoknak voltak öltözve, miközben a háttérben Adele Givens volt látható a kivetítőn.

A második performansz egy eddig kiadatlan, de korábban már kiszivárgott Teyana Taylor dal, a "We Got Love" volt. A treki témája az, hogy a szeretet az új pénz. Reméljük hamarosan a Yeezy lépőkért is lehet szeretettel fizetni.

Az este végén aztán 070 Shake, Kid Cudi, és Ty Dolla $ign (basszusgitáron) adták elő a "ye" lemez “Ghost Town” című dalát, ekkor Kanye már egy Trumpos sapkában volt, és egy beszédet is mondott a közönségnek, igaz azt már nem közvetítette a TV. Monológjában elmondta, hogy sok fehér barátja nem érti, hogyan támogathatja Trumpot, hisz az elnök rasszista, mire Ye csak annyit tud mondani: "Ha zavarna a rasszizmus Amerikában, már nagyon rég elköltöztem volna az országból".

Hozzászólások