Keresés
3O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Kanye West Izlandon forgatta új klipjét!

Offmedia- 2016.07.11. 11:45
297
...ami nagy valószínűséggel a Highlights című számhoz készült.
Lassan már egy éve forr a levegő Kanye West körül, mióta a legutolsó albuma a The Life of Pablo megjelenésének híre bejárta a világot. Az emszí-producer nagyon ért ahhoz, hogyan kell fenntartania az érdeklődést a rajongói és utálói között. A lemez címét nagyjából nyolcvanegyszer változtatta meg, de a legnagyobb bomba múlt hónapban robbant, mikor megjelent az első klip az albumról.

A "Famous" című ópuszhoz olyan videót forgattak, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Hogy miért olyan érdekes ez a klip?! Aki még nem látta ITT megteheti, aki már  túl van rajta, annak meg kár leírni a lényéget, inkább nézze inkább meg mégegyszer.

Kanye viszont egyáltalán nem az a lazítós fajta, ha munkáról van szó, nem is olyan sokára érkezik egy  újabb klipje a Famous után. A "Highlights" című számhoz készülő videót még áprilisban forgatták le, mikor a West család Izlandon vakációzott. Nagyjából ennyit tudunk az új cuccról, ezt a pár információ foszlányt Kim Kardashian osztotta meg a rajongókkal Twitteren.

Hozzászólások