Keresés
5O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Kanye West kórházba került!

Offmedia- 2016.11.22. 10:51
2722
Yeezy maga jelentkezett be, az utóbbi időben teljesen kimerült.
Forrás: Getty / Europress

Most már biztos, Kanye West is csak ember. Egy közülünk. Aki, úgy tűnik, most bajban van. Az egész ott kezdődött, amikor az elmúlt hetekben több alkalommal is előfordult, hogy a rapper aktuális fellépéseit megszakította vagy egyszerűen idejekorán abbahagyta.

Akkor még senki sem sejtette, hogy nem a bunkóság, hanem a kimerültség áll a háttérben.

Kanye, a legfrissebb hírek szerint, tegnap befeküdt egy los angeles-i kórházba, és lemondta a Saint Pablo turné hátralévő fellépéseit. Mivel nem érzi jól magát.

Fizikailag és mentálisan is teljesen kimerült.

A tudósítások abban nem egyeznek meg, hogy konkrétan mi történt tegnap, de olyan (jóindulatú) hírek is terjengtek a neten, hogy Kanye-t az egyik orvosa akarta kórházba küldeni, amit a rapper nagyon nem szeretett volna, ezért mentőt hívtak neki hajnali egykor, és bilincsben(!) szállították a kórházba.

Erről a hírről természetesen kiderült, hogy hatalmas kamu, de jól hangzik.

Kanye hetek óta aludni sem tudott már normálisan, és úgy tűnik szervezete jelzéseit már nem lehetett a sarokba dobni, ezért kellett befeküdnie a kórházba, ahol megfigyelés alatt tartják az orvosok.

A lemondott turné egyébként nagyjából 10 millió dollárba fáj majd neki, bár nem hinnénk, hogy most különösképpen ezzel foglalkozna.

Jobbulást!

(nbcnews.com nyomán)

Hozzászólások