Keresés

Kendrick Lamar és Cardi B taroltak az idei BET Hip-Hop Awardson

Offmedia- 2017.10.11. 15:52
1399
Szinte minden fontos díjat ők vihettek haza.
Láttuk az idei freestyle-ozókat, köztük Eminem Trump rombolását, most lássuk, kiket díjaztak az idei BET Hip-Hop Awardson. 

Az este egyértelmű győztese Cardi B volt, aki 5 díjjal térhetett haza. A táncoslányból, és realitysztárból lett rapper gigaslágere, a "Bodak Yellow" egy "Legjobb Szám" díjat ért, míg a Gangsta Bitch Music Vol. 2 mixtape megkapta a "Legjobb Mixtape" szobrocskát. Cardi ezek mellett a "Legnagyobb Törtető", "Legjobb új előadó", és a "Legjobb hiphop stílus" díjakat is besöpörte.

Szorosan követte a rapperlányt Kendrick Lamar, aki idén 4 díjat vihetett haza, köztük a "Legjobb Album"-ot a DAMN. című zsenialitásért, a "Legjobb Videoklip" díját a HUMBLE.-ért, de ő kapta a "Legjobb Koncert"-ekért járó szobrocskát, és a dalszövegírók közül is őt választották Chance the Rapper, Drake, J. Cole, valamint JAY-Z helyett. 

DJ Khaled, Rihanna & Bryson Tiller, “Wild Thoughts”-ja volt a legjobb kollaboráció az évben, míg Metro Boomin lett a legjobb producer. A legnagyobb hatással Jay Z, “Story of O.J.” című száma volt a kultúrára, mivel Jay ezzel nyerte meg a legnagyobb hatást kiváltó díjat.

Ajánlott

Hozzászólások