Keresés


Két új 2Pac album van készülőben a kiadatlan dalaiból

Offmedia- 2018.10.02. 16:41
Most, hogy az örökösei visszaszerezték hozzá a jogokat.
Hamarosan új, vagy legalábbis eddig nem annyira ismert dalokat hallhatunk 2Pac-tól, miután az örökösei megszerezték a kiadatlan dalainak a jogait. Mint nemrég írtuk, a rapper kiadatlan számait a kanadai Entertainment One nevű cég birtokolta, ők vásárolták fel a csődbe jutott Death Row Records-ot még 2013-ban 280 millió dollárért, és ezzel a legendás zenész munkájának egy része is az ő birtokukba került. Tupac anyja, Afeni Shakur Davis viszont pert indított, melyet nemrég (Afeni halála után) sikeresen meg is nyertek, így a cég átadja a kiadatlan dalok eredeti felvételeit, és kártérítést is fizet az örökösöknek. 

A The Blast információ szerint az örökösök most két-három albumot készülnek kiadni a megszerzett számokból. Hogy a dalok között mennyi olyan van, ami valóban újdonság és még nem szivárgott ki a netre, vagy nem volt hallható valamilyen korábban, az kérdéses, de az örökösök reményei szerint minél hamarabb megjelentethetik őket.

A rapper utolsó hivatalos posztumusz albuma a 2006-os Pac's Life volt, de egy évvel később egy korai zsengékből összeválogatott lemez is kikerült Beginnings: The Lost Tapes 1988–1991 címmel, ehhez viszont már nem volt köze az örökösöknek.


Hozzászólások