Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Kitiltotta a tanár a mobilokat a tanteremből, válaszul a leleményes diák lemezlejátszót hozott az órára, hogy Kanye-t hallgathasson

Kitiltotta a tanár a mobilokat a tanteremből, válaszul a leleményes diák lemezlejátszót hozott az órára, hogy Kanye-t hallgathasson

Offmedia- 2018.04.12. 13:45
Na ez a srác biztos nem utcaseprő lesz.
Ügyesen kikerülte egy amerikai középiskola diákja a tanára által hozott új szabályt, mindezt azért, hogy egy kis Kanye Westet hallgathasson. A pedagógus, Eric Sauercracker a fizika témazáró miatt tiltotta ki a tanteremből a mobiltelefonokat, meggátolva ezzel a könnyű puskázás lehetőségét, közben viszont azt a jogot is elvette a nebulóktól, hogy zenét hallgathassanak, ami ezek szerint megengedett ebben a suliban, dolgozatírás alatt.

Az egyik tanítvány viszont észrevett egy kiskaput a tanár tiltásában, és ki is használta azt, a lemezlejátszó ugyanis nem lett kitiltva. A srác tehát felcsapta a fülest és ironikus módon Yeezy "The College Dropout"-ját hallgatta miközben körmölt.


A fiú biztosra ment, Ye debütáló albuma mellett a Late Registration-t és a My Beautiful Dark Twisted Fantasy-t is elhozta magával, hátha erőt adnak neki a nagy teszt közben. Azt nem tudjuk, hogy végül hogyan sikerült a tanuló dolgozata, de Kanye már rég megmondta, hogy figyeljünk oda a következő generációra, ez a srác pedig biztos nem utcaseprő lesz.


(Complex)

Hozzászólások