Keresés
11O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)

Kodak Black szomorkás dallal üzen a börtönből

Offmedia- 2016.10.11. 10:22
3839
A rácsok mögött sem vesztette el muzikalitását a fiatal emszí. Sőt!

Gyorshajtással kezdődött Kodak Black kálváriája még idén áprilisban. A "modern" hiphop egyik legnagyobb ígérete akkor indult meg a lejtőn, méghozzá fénysebességgel.

A gyorshajtásból ugyanis autós üldözés lett, majd kábítószerrel és lőfegyverrel való visszaélésbe torkollott. Azóta tulajdonképpen, egy rövid időszakot leszámítva, a rapper börtönben csücsül, és még marad is egy darabig, legkorábban ugyanis november 30-án helyezhetik szabadlábra.

De, csak abban az esetben, ha egy, még függőben lévő perében (szexuális zaklatás) ártatlannak találják.
Röviden, nem könnyű a helyzete a 19 éves srácnak, aki idén már kiadott egy nagysikerű lemezt, a "Lil B.I.G. Pac" címűt, amit sokan egyenesen az év albumának tartanak a tengerentúlon. Abban biztosak lehetünk, ha Kodak szabadul a böriből, akkor temérdek zenével látja majd el rajongóit. Ideje bőven van alkotni.

Erre példa egy rövidke videó, amit maga az érintett készített, amint egy ismerősével telefonál a cellájában, majd énekel neki pár sort a hányatatott sorsáról.Azt nem tudni, hogy csak egy rögtönzött freestyle-ról van szó, vagy netán már egy kész szövegét nyomta el a beszélgetés közben Kodak Black, de az biztos, hogy a melankolikus cucc meglehetősen megindítóra sikeredett.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom