Keresés
5O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Könyv jelenik meg A$AP Yams Twitter bejegyzéseiből

Offmedia- 2016.01.05. 10:29
528
Majdnem egy éve hunyt el a hírhedt beatmaker.

Tavaly január 18-án távozott örökre az A$AP Mob alapítója kábítószer túladagolás miatt. Yams régóta nyugtatókon élt már halála előtt is, pedig azt gondolhatnánk semmi oka nem volt az idegeskedésre. Sikeres producer volt, továbbá olyan csapatokat fedezett fel, mint a Flatbush Zombies vagy a The Underachievers.

Idén, halálának első évfordulóján könyv jelenik meg róla "A$AP Yams Gems Book" címen. Yams, családi nevén Steven Rodriguez, sok időt töltött a Twitteren humoros, oltogatós posztjait sokan követték és szerették.  Innen jött az ötlet Ajani Brathwaite bronx-i írónak, hogy Yams legjobb bejegyzéseit összegyűjti és ezekből összerak egy könyvet.


Jelentjük a mű elkészült és 40 dolláros egységáron lehet akár már most is előrendelni. Nem ez lesz az egyedüli esemény, amellyel a beatmakerre emlékeznek halálának évfordulóján.
18-án New-Yorkban rendeznek egy nagyszabású koncertet, melyen fellép az A$AP Mob, A$AP Rocky, a Flatbush Zombies, Joey Fatts, Joey Bada$$, Aston Matthews és Lil Uzi Vert is.

(hotnewhiphop.com nyomán)

Hozzászólások