Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Közös dalra ugrott össze Ty Dolla $ign, Kanye West, Skrillex, FKA Twigs és serpentwithfeet

Közös dalra ugrott össze Ty Dolla $ign, Kanye West, Skrillex, FKA Twigs és serpentwithfeet

Kersner Máté- 2020.07.01. 19:27
Forrás: YouTube / Ty Dolla $ign
Július elsején, azaz ma dobta le friss kislemezét Ty Dolla $ign, az Ego Death nevű trackre pedig olyan neveket gyűjtött maga mellé, mint Kanye West, Skrillex, FKA Twigs és serpentwithfeet, akiről korábban mi is írtunk pár sort.

Ahogy a Genius is kiemeli, a dal egyébként nem éppen mai, 2019 januárjában Ty már elnyomta félig egy koncertjén, majd ugyanazon év nyarán teljes egészében is előadta a Coachella fesztiválon. Ezután még pár show-n elhangzott, majd 2020. március elsején a komplett dal kiszivárgott, így a szemfüles, leakekre ugró rajongók már jól ismerik a szerzeményt, amit a 2018-as Balaton Soundon is fellépő énekes június 27-én kezdett promózni Instagram profilján. Ahogy teltek a napok, úgy lett felfedve az összes közreműködő, akik mind mind hozzátettek egy picit a dalhoz: Ye egy politikai töltetű verzét rak (a sorai valószínűleg még a Yandhi-érában lettek rögzítve, ekkor különösen sok politikához kapcsolódó szöveget tolt a rapper), a tavalyi év egyik legdicsértebb lemezét (Magdalene) szállító FKA Twigs az utolsó egy percben dalol egy keveset, a queer-ikon serpentwithfeet, akire Dolla egy-két éve figyelt fel, és aki a borítón kígyó képében jelenik meg, a háttérben vokálozik, Skrillex pedig a keverésért és az alap egy részéért felel.

A kicsit dancehall-beütéses dal, melyben Ty Dolla $ign arról énekel, hogy teljesen elpusztította az egóját egy lány, amikor elhagyta őt, egyébként bizonyos pontokon olyan, mintha az I Love It-ot hallgatnánk, csupán más és változatosabb dalszöveggel és egy kicsit több csavarral. Fülelni alább lehet. 


Hozzszlsok

rdekes lehet