Keresés

Közösen stúdiózott Xzibit, Dr. Dre, és Ice T

Offmedia- 2020.02.13. 19:27
Valami nagyon készül.
Dr. Dre mostanában ismét egész aktív. A producer összerakta Anderson .Paak Grammy-díjas új albumát, majd besegített Eminem legutóbbi Music To Be Murdered By albumába is, és elvileg Kanye West "Jesus is King 2"-jében is benne lesz a keze

Nemrég Xzibit posztolt a stúdióból közös képeket a legendás producerrel, és nagyon úgy tűnik, hogy valami kollab is kisülhet a dologból. "Fogalmatok sincs mekkora atombombát fogunk rátok dobni" - írta X a poszthoz, melyen nagyban megy a koncentrálás. Dre amúgy a rapper leghíresebb Restless, és Man vs. Machine lemezeinek is vezető producere volt még a 2000-es évek elején. X egy hete még a Cypress Hilles B Reallel lógott együtt a stúdióban, tehát nem kósza zenélgetésről lehet szó, hanem valamilyen új projektről.


De nem csak ők, hanem Ice T is tiszteletét tette a studio session során, természetesen erről is készült egy fotó, nyugati-parti Bosszúállóknak beállítva.


Dre és Ice külön is lőttek egy képet, amihez egy tökéletes caption is íródott: "Mi kezdtük ezt az egész gengszterkedést!" Most már csak várnunk kell, hogy droppoljanak valamit.

Hozzászólások

Érdekes lehet