Keresés
3O
Budapest
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Leszerződtette a Sony a 13 éves amerikai rappert, akinek vicc nélkül az a neve: "Kis Szaros"

Leszerződtette a Sony a 13 éves amerikai rappert, akinek vicc nélkül az a neve: "Kis Szaros"

Szaghmeiszter Máté- 2016.08.18. 19:41
8096
Erre most mit lehet mondani?
Manapság, mikor Justin Bieber, Ariana Grande vagy Selena Gomez már tiniként világsztárokká váltak, nem lehet elég hamar befektetni egy ifjú tehetségbe. A Sony-hoz tartozó Epic Records is hasonlóan gondolkozhat, ugyanis leszerződtettek egy 13 éves kis rapper kölyköt, akinek találóan az a művészneve, hogy Lil Poopy (magyarul "Kis Szaros").  

Poopy már egy jó ideje zenél, 2012-ben például még a gyermekjóléti szolgálat figyelmét is felkeltette a fenti videóban látható French Montana remixével, melyben egy Ferrariból rappelget és csajok seggét csapkodja. Végülis találó, hogy a felnőtt rappereknek a rendőrökkel, a gyerek rappereknek a jólétisekkel kell megküzdeniük, szóval ez nem hogy gyengítette, hanem konkrétan erősítette a Kis Szaros karrierjét.

French Montana is felfedezte magának, szerepelt kisebb hiphop előadók klipjeiben, és még nagysikerű Drake & Future kollabot, a Jumpman-t is átvariálta a saját stílusára. A szerződés elvileg 4 évre szól, szóval meglátjuk, hogy hány évesen dobja el a művésznevet és vált mondjuk "Nagy Szaros"-ra a kamaszkorba lépő kissrác.

(Factmag)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom